Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: www.gostilnica-izba.si. Lastnik spletne strani je Forno, gostinstvo in trgovina d.o.o. Naslov: Snovik 2C, 1219 Laze v Tuhinju. Davčna številka SI: 2197812000

Politika zasebnosti

Gostilnica-izba.si spoštuje vaše skrbi glede zasebnosti. To obvestilo o zasebnosti se nanaša na osebne podatke, ki jih zbiramo na tej spletni strani.

Obvestilo o zasebnosti opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo na tem spletnem mestu, kako lahko uporabimo te podatke, s katerimi jih lahko delimo, in izbire, ki so na voljo v zvezi z njihovo uporabo. V obvestilu so opisani tudi ukrepi, ki jih sprejmemo za varovanje varnosti osebnih podatkov, in kako nas kontaktirate glede svojih praks glede zasebnosti.

Informacije, ki jih zbirajo avtomatizirana sredstva

Določene informacije pridobimo z avtomatskimi sredstvi, ko obiščete našo spletno stran, na primer s piškotki, spletnimi svetilniki in dnevniki spletnega strežnika. Podatki, ki jih zberem na ta način, vključujejo IP naslov naprave, ki jo uporabljate za povezavo z internetom, edinstven identifikator naprave, lastnosti brskalnika, značilnosti naprave, operacijski sistem, jezikovne nastavitve, sklicevalne URL-je, informacije o akcijah, izvedenih na mojem spletnem mestu, datumi čas in obisk spletnih strani in dostop do strani. Z zbiranjem teh informacij se naučimo, kako svoje spletno mesto najbolje prilagoditi svojim obiskovalcem in razumemo, katere izdelke in storitve imate najraje. Tako mi kot drugi (na primer naši ponudniki storitev) lahko čez čas zbiramo osebne podatke o spletnih dejavnostih naših obiskovalcev in na spletnih mestih tretjih oseb.

Kot mnogi, tudi na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so koščki besedila, ki se namestijo na trdi disk vašega računalnika, ko obiščete določena spletna mesta. Piškotki lahko izboljšajo vašo spletno izkušnjo tako, da shranijo svoje nastavitve med obiskom določenega spletnega mesta. Piškotke uporabljamo na primer za shranjevanje vsebine vaše virtualne nakupovalne vrečke med obiski. Piškotke uporabljamo tudi za merjenje aktivnosti na spletnem mestu in določitev, katera področja in značilnosti spletnega mesta so najbolj priljubljene.

Večina brskalnikov vam bo povedala, kako prenehati sprejemati nove piškotke, kako biti obveščen, ko prejmete nov piškotek in kako onemogočiti obstoječe piškotke. Brez piškotkov pa morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij mojega spletnega mesta. Če na primer izklopite določene piškotke ali jih zavrnete, ne boste mogli kupovati na spletnem mestu. Naše spletno mesto ni zasnovano tako, da bi reagiralo na signale, ki jih prejemajo brskalniki.

Nekatere strani na tem spletnem mestu in e-poštna sporočila, ki smo vam jih poslal, vsebujejo “spletne svetilnike” (znane tudi kot internetne oznake, oznake pikslov in jasni GIF). Spletni svetilniki se uporabljajo na primer za pridobitev naslova IP računalnika, ki je prenesel stran, na kateri se prikazuje beacon, URL strani, na kateri se prikazuje beacon, čas ogleda strani, ki vsebuje beacon, in vrsto brskalnika, ki se uporablja za ogled strani. Pridržujemo tudi ponudnike storitev, ki uporabljajo spletne svetilnike za oceno učinkovitosti moje e-poštne komunikacije in izvedejo, katere strani so si ogledali naši obiskovalci.

Podatke, zbrane s temi avtomatiziranimi sredstvi, uporabljamo za namene, kot so: prilagajanje obiskov naših uporabnikov našemu spletnemu mestu, pošiljanje vsebine in oglasov, prilagojenih interesom mojih uporabnikov, in način, kako naši uporabniki brskajo po našem spletnem mestu. Če zaprete pasico piškotkov, se pomaknete po tej strani, kliknete povezavo ali nadaljujete z brskanjem drugače, se strinjate z uporabo piškotkov.

Za merjenje učinkovitosti našega oglaševanja in določitev, kako obiskovalci uporabljajo to spletno mesto, lahko uporabimo tudi storitve drugih analitik, kot sta Adobe Analytics in Google Analytics. Orodja teh ponudnikov storitev, vključno s piškotki in spletnimi svetilniki, mi omogočajo zbiranje informacij, kot so stanje in poštna številka, iz katere prihajajo moji obiskovalci, in naslovi IP računalnikov naših obiskovalcev.

Oglaševanje na podlagi zanimanja

Na našem spletnem mestu lahko zbiramo podatke o vaših spletnih dejavnostih, da vam lahko pošljemo oglase o izdelkih in storitvah, prilagojenih vašim individualnim interesom. V ta namen lahko pridobimo tudi informacije na drugih spletnih mestih in aplikacijah, na katerih se prikazujejo naši oglasi. Ta razdelek našega obvestila o zasebnosti vsebuje podrobnosti in pojasnjuje, kako uresničiti svoje odločitve. Nekatere oglase lahko vidite na drugih spletnih mestih in v aplikacijah, ker sodelujemo z oglaševalskimi partnerji (vključno z oglaševalskimi omrežji), da se vključim v dejavnosti ponovnega trženja in ponovnega ciljanja. Naši oglaševalski partnerji nam omogočajo, da svoje sporočilo ciljamo na uporabnike z demografskimi, interesnimi in kontekstualnimi sredstvi. Ti partnerji sčasoma spremljajo vaše spletne aktivnosti in na spletnih mestih in v aplikacijah z zbiranjem informacij z avtomatiziranimi sredstvi, tudi z uporabo piškotkov tretjih oseb, dnevnikov spletnega strežnika in spletnih svetilnikov. Te informacije uporabljajo za prikaz oglasov, ki so prilagojeni vašim posameznim interesom. Informacije, ki jih lahko zbirajo našioglaševalski partnerji, vključujejo podatke o vaših obiskih spletnih mest in aplikacij, ki sodelujejo v ustreznih oglaševalskih omrežjih, kot so strani ali oglasi, ki si jih ogledujete, in o ukrepih, ki jih izvajate na spletnih mestih ali v aplikacijah. To zbiranje podatkov poteka tako na našem spletnem mestu kot na drugih spletnih mestih in aplikacijah, ki sodelujejo v oglasnih omrežjih. Ta postopek nam pomaga tudi slediti učinkovitosti naših marketinških prizadevanj.

Povezave do drugih spletnih mest

To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest za vaše udobje in informacije. Ta spletna mesta lahko upravljajo podjetja, ki niso povezana z mano. Povezana spletna mesta imajo lahko svoje pravilnike o zasebnosti, kar toplo priporočam, da jih pregledate, če obiščete katero koli povezano spletno mesto. Ne odgovarjamo za vsebino spletnih mest, ki niso povezane z nami, kakršno koli uporabo teh spletnih mest ali prakse zasebnosti teh spletnih mest.

Piškotki

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analytics

Za merjenje učinkovitosti našega oglaševanja in določitev, kako obiskovalci uporabljajo to spletno mesto, lahko uporabim tudi storitve drugih analitik, kot sta Adobe Analytics in Google Analytics. Orodja teh ponudnikov storitev, vključno s piškotki in spletnimi svetilniki, nam omogočajo zbiranje informacij, kot so stanje in poštna številka, iz katere prihajajo naši obiskovalci, in naslovi IP računalnikov naših obiskovalcev.

Osebnih podatkov o naših strankah ne prodajamo ali kako drugače razkrivamo, razen kot je opisano tukaj.

Posodobitve našega obvestila o zasebnosti

To obvestilo o zasebnosti se lahko občasno posodablja in brez predhodnega obvestila, da odraža spremembe naših praks glede osebnih podatkov ali ustreznih zakonov. Na spletnem mestu bomo objavili obvestilo, da vas bom obvestil o morebitnih pomembnih spremembah našega obvestila o zasebnosti in na dnu obvestila navedeli, kdaj je bilo posodobljeno.

Datum zadnje posodobitve politike zasebnosti in piškotkov: 14.12.2020